Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Rock bottom Robert Wyatt

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
17
JKX8440

link


Recensies

Nr Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

1 O 1974 / 16 Hoort zegt 't voort! Bert van de Kamp
2 M 1998 / 56 Filter Albums Glyn Brown
3 H 2003 / 5 Discografie Willem Hurkmans 5
4 M 2007 / 166 How to buy The Canter... Mike Barnes
5 O 2008 / 12 Play Reissues René Megens
6 M 2008 / 181 Filter Reissues Mark Blake 4
7 M 2008 / 181 How to buy Robert Wya... Mike Barnes
8 R 2009 / 1 Albums Opnieuw Peter Bruyn 4



Genoemd in muzieklijstjes

Nr Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

1 NME 1974 NME - jaarlijst 1974
7
2 Oor 1974 Oor - jaarlijst 1974
1
3 Oor 1979 Oor - de jaren zeventig
x
1
4 Oor 1987 Oor - eeuwlijst (1987)
x
2
5 Mojo 1995 Mojo - the 100 greatest albums ever made
x
100
6 Guardian 1999 Guardian - alternative top 100 albums ever
x
47
7 Mojo 2003 Mojo - a different drum : top 50 eccentric albums
x
19
8 Observer 2004 Observer - top 100 British albums
x
36
9 Pitchfork 2004 Pitchfork - The top 100 albums of the 1970s
x
98
10 Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
11 Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
12 Word 2005 Word - hidden treasures : great underrated albums of our time
24
13 Internet 2006 Wat is het allerbeste album? Genomineerde titels (VPRO)
x
14 Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
305
15 Internet 2006 100 greatest albums of all time (Paul Morley)
x
x
16 Music make... 2007 Musicmakers top 100 (115 musici)
x
1
17 Guardian 2007 Guardian - 1000 albums to hear before you die (2007)
18 Uncut 2008 Uncut - the 30 best reissues
3
19 Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
40

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk