Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

On the beach Neil Young

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
17
JK119216

link


Recensies

Nr Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

1 O 1974 / 13 Hoort zegt 't voort! Constant Meijers
2 M 1994 / 12 Bringing it all back ... Ian McNabb
3 H 2002 / 2 Discografie Louis Nouws 4
4 H 2003 / 5 Reissues Pieter Wijnstekers 4
5 O 2003 / 16 Play Geert Henderickx
6 A 2003 / 39 Albums Opnieuw Jan van der Plas 5
7 M 2003 / 116 Filter Reissues Jon Savage 5
8 M 2013 / 241 Ross Bennett
9 H 2016 / 5 Artikel Geert Henderickx



Genoemd in muzieklijstjes

Nr Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

1 NME 1974 NME - jaarlijst 1974
6
2 Oor 1974 Oor - jaarlijst 1974
2
3 Boek 1996 1001 record covers - 1970s (ed. Michael Ochs)
x
4 Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
361
5 Guardian 1999 Guardian - alternative top 100 albums ever
x
71
6 Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
7 Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
14
8 Mojo 2004 Mojo - the 67 lost albums you must own!
x
x
9 Pitchfork 2004 Pitchfork - The top 100 albums of the 1970s
x
65
10 Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
11 Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
12 GQ 2006 GQ - 100 coolest albums
54
13 Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
306
14 Music make... 2007 Musicmakers top 100 (115 musici)
x
1
15 NME 2010 NME - The 50 druggiest albums ever
x
33
16 Heaven 2013 Heaven - De 50 beste singer song writers
x
5
17 Uncut 2013 The 50 greatest Singer-songwriter albums
x
16
18 NME 2014 NME - 101 albums to hear before you die
x
76
19 Boek 2014 Rock covers
x
20 Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
34

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk