Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Skylarking XTC

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
18
JKX2139

link


Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

O 1986 / 21 De Draai Erik van den Berg
A 2001 / 17 Albums Opnieuw Jan van der Plas 5
H 2006 / 1 Discografie Louis Nouws 5
O 2006 / 7 Jan van der Plas
O 2006 / 7 Jan van der Plas
M 2011 / 208 Mojo - How to buy XTC Chris Ingham
H 2014 / 6 Pop Eric van Domburg Scipio 10
O 2014 / 7 Play Reissues Jan van der Plas
M 2014 / 248 Filter Reissues Mike Barnes 5
M 2017 / 278 Ian Harrison 5



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Oor 1986 Oor - jaarlijst 1986
1
Q 1986 Q - dé albums van 1986
x
Village vo... 1987 Village voice - Jaarlijst 1987
9
Village vo... 1989 Village voice - De jaren 80
x
84
Pitchfork 2002 Pitchfork - The top 100 albums of the 1980s
x
15
Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
Boek 2005 1001 albums : Jaren 80
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1980s
x
Mojo 2011 Mojo - How to buy XTC
1
NME 2014 NME - 101 albums to hear before you die
x
81
Uncut 2014 Uncut - The best of 2014 Reissues
12
Heaven 2016 Heaven - Jaarlijst 2016
1
Q 2016 Q - The greatest albums of the last years
x
x
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1980s
x

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk