Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Joy of a toy Kevin Ayers

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
19
JK52828

link


Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

H 2003 / 5 Discografie Willem Hurkmans 3
H 2003 / 6 De 2e kans Louis Nouws 4.5
O 2003 / 20 Play René Megens
A 2003 / 39 Albums Opnieuw Jan van der Plas 2
M 2003 / 117 Filter Reissues Jim Irvin 3
M 2007 / 166 How to buy The Canter... Mike Barnes
M 2017 / 288 Martin Aston



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Oor 1987 Oor - eeuwlijst (1987)
x
2
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
713
Guardian 2007 Guardian - 1000 albums to hear before you die (2007)
Mojo 2007 Mojo - How to buy The Canterbury scene
4
Mojo 2017 Mojo - How to buy Kevin Ayers
2
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1960s
x

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk