Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Stage : live David Bowie

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
17
JK128179

link


Recensies

Nr Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

1 O 1978 / 20 Elpee-oase Paul Evers
2 H 2001 / 3 Discografie Louis Nouws 4
3 O 2005 / 3 Play Roger Teeling
4 A 2005 / 4 Albums Opnieuw Jan van der Plas 3
5 M 2005 / 137 Filter Reissues David Buckley 4
6 O 2006 / 1 Play Reissues Jan van der Plas
7 R 2006 / 1 Albums Opnieuw Frans Elshout 3
8 O 2007 / 1 Jan van der Plas



Genoemd in muzieklijstjes

Nr Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

1 Oor 1978 Oor - jaarlijst 1978
4
2 Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
16
3 Boek 2011 Mourits & Steinz: Pink floyd
x

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk