Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Station to station David Bowie

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
17
JKX0297

link


Recensies

Nr Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

1 O 1976 / 2 Hoort zegt 't voort! Bert van de Kamp
2 H 2001 / 3 Discografie Louis Nouws 5
3 O 2007 / 1 Jan van der Plas
4 H 2010 / 6 Rock Eric van Domburg Scipio
5 O 2010 / 10 Play Reissues John Denekamp
6 M 2010 / 203 Filter Reissues David Buckley 4
7 M 2011 / 212 Mark Paytress



Genoemd in muzieklijstjes

Nr Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

1 NME 1976 NME - jaarlijst 1976
2
2 Oor 1976 Oor - jaarlijst 1976
6
3 Oor 1979 Oor - de jaren zeventig
x
1
4 NME 1985 NME - writers all time 100 albums
x
65
5 Oor 1987 Oor - eeuwlijst (1987)
x
3
6 Mojo 1995 Mojo - the 100 greatest albums ever made
x
21
7 Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
305
8 Oor 1999 Oor - het laatste OORdeel Heren
x
27
9 Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
10 Rolling st... 2002 Rolling stone - The 50 coolest records
x
x
11 Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
15
12 Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
323
13 Observer 2004 Observer - top 100 British albums
x
80
14 Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
15 Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
16 Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
17 Internet 2006 Robert Christgau - Albums met A
x
18 Internet 2006 Wat is het allerbeste album? Top 100 (VPRO)
94
19 Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
193
20 Internet 2006 100 greatest albums of all time (Paul Morley)
x
x
21 Internet 2006 Still file under popular music : 100 greatest albums of all time (Paul Morley)
x
x
22 Oor 2007 Oor - top 100 aller tijden
x
1
23 Wah Wah 2008 Wah Wah - groeten van Rottumerplaat
1
24 Mojo 2009 Mojo - reissues of the year 2010
11
25 NME 2010 NME - reissues of 2010
1
26 NME 2010 NME - The 50 druggiest albums ever
x
21
27 Uncut 2010 Uncut - 30 best reissues of 2010
1
28 Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
324
29 Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
30
30 Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time - Individual number ones

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk