Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

The rise and fall of Ziggy Stardust and the spiders from Mars David Bowie

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
17
JKX0238

link


Recensies

Nr Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

1 O 1972 / 15 Platen Barend Toet
2 H 2001 / 3 Discografie Louis Nouws 4
3 A 2003 / 41 Albums Opnieuw Jan van der Plas 3
4 O 2007 / 1 Jan van der Plas
5 M 2011 / 212 Mark Paytress
6 H 2012 / 5 Rock Roeland Smits
7 O 2012 / 6 Play Reissues Jan van der Plas
8 M 2012 / 224 Filter Reissues Mark Paytress 4



Genoemd in muzieklijstjes

Nr Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

1 NME 1974 NME - writers all time 100
x
27
2 Boek 1977 The top 200 rock 'n' roll albums of all time (1977)
47
3 Oor 1979 Oor - de jaren zeventig
x
5
4 Boek 1987 The top 100 rock 'n' roll albums of all time (1987)
91
5 Oor 1987 Oor - eeuwlijst (1987)
x
4
6 Oor 1991 Oor - de jaren 1971-1991
x
1
7 NME 1993 NME - the 70's
x
7
8 NME 1993 NME - writers top 100 albums
x
40
9 VPRO 1994 VPRO - de plaat van de eeuw
x
77
10 Guitarist 1994 Guitarist - the top 50 most influential guitar albums of all time ever!
x
33
11 Mojo 1995 Mojo - the 100 greatest albums ever made
x
29
12 Oor 1996 Oor - 25 jaar in 1996 - Britpop (oldies)
x
6
13 Guardian 1997 Guardian - 100 best albums ever
x
7
14 Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
11
15 Oor 1999 Oor - het laatste OORdeel Heren
x
27
16 Q 2000 Q - the 100 greatest British albums
x
25
17 Mojo 2001 Mojo 1000 - The ultimate cd buyers guide to Rock
x
18 Rolling st... 2002 Rolling stone - The readers' 100
56
19 Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
4
20 Q 2003 Q - the greatest albums ever
x
31
21 Q 2003 Q - 50 best British albums ever!
x
6
22 Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
35
23 Observer 2004 Observer - top 100 British albums
x
11
24 Oor 2004 Oor - 50 jaar Pop : 70 artiesten uit de jaren 70
x
4
25 Oor 2004 Oor - top 100 allertijden
x
13
26 Pitchfork 2004 Pitchfork - The top 100 albums of the 1970s
x
81
27 Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
28 Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
29 Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
30 Q 2005 Q - the ultimate music collection: Rock
x
x
31 Classic ro... 2006 100 greatest British rock albums ever
x
5
32 Internet 2006 Wat is het allerbeste album? Top 100 (VPRO)
15
33 Classic ro... 2006 Decades - the 200 greatest albums of the 70s : 1972
x
34 Observer 2006 Observer - 50 albums that changed music
x
11
35 Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
40
36 NME 2006 NME - 100 greatest British albums ever!
x
63
37 Oor 2006 Oor - 35-tal (jubileum Oor 1971-2006)
x
x
38 Internet 2006 100 greatest albums (Paul Morley)
x
x
39 Q 2006 Q - 100 greatest albums! - as voted by you
41
40 Music make... 2007 Musicmakers top 100 (115 musici)
x
1
41 Mojo 2007 Mojo - Big bang! : 100 records that changed the world
31
42 Oor 2007 Oor - top 100 aller tijden
x
4
43 Q 2007 Q - 21 albums that changed music
x
8
44 Out 2009 Out - the 100 greatest, gayest albums (of all time) (2009)
1
45 Oor 2011 Oor - de 40 albums van 40 jaar Oor
x
13
46 Boek 2011 Mourits & Steinz: Glitter en glamrock
x
47 Boek 2011 Mourits & Steinz: David Bowie
x
48 Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
35
49 Uncut 2012 Uncut - The 30 best reissues of 2012
21
50 Boek 2014 Rock covers
x
51 Lust for L... 2015 De tijdcasule top 50! (Lust for life)
x
28
52 Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
12

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk