Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Aladdin sane David Bowie

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
18
JKX0430

link


Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

H 2001 / 3 Discografie Louis Nouws 4
O 2003 / 12 Play Erik van den Berg
A 2003 / 38 Albums Opnieuw Jan van der Plas 3
M 2011 / 212 Mojo - How to buy Dav... Mark Paytress
L 2013 / 31 Albums Opnieuw Martin Cuppens 3
M 2013 / 234 Filter Reissues David Buckley 5



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Oor 1973 Oor - jaarlijst 1973
3
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
367
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
10
Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
277
Observer 2004 Observer - top 100 British albums
x
64
Pitchfork 2004 Pitchfork - The top 100 albums of the 1970s
x
77
Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
Classic ro... 2006 Decades - the 200 greatest albums of the 70s : 1973
x
Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
116
Mojo 2011 Mojo - How to buy David Bowie
5
Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
279
Uncut 2013 Uncut - The best of 2013 Reissues
27
Boek 2014 Rock covers
x
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1970s
x

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk