Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Doc at the radar station Captain Beefheart and the Magic band

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
19
JKX2384

link


Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

O 1980 / 17 Elpee-oase Jan-Maarten de Winter
H 2001 / 6 Discografie Harry Prenger 5
M 2005 / 144 Captain Beefheart Mark Paytress
H 2006 / 6 Rock Eric van Domburg Scipio 5
R 2006 / 6 Albums Opnieuw Tjerk Lammers 4
O 2006 / 9 Play Reissues Nanne Tepper
M 2006 / 154 Filter Reissues Mark Paytress 5



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Village vo... 1980 Village voice - Jaarlijst 1980
6
NME 1980 NME - jaarlijst 1980
31
Oor 1980 Oor - jaarlijst 1980
9
Rolling st... 1980 Rolling stone - Best of 1980 (critics)
x
Village vo... 1989 Village voice - De jaren 80
x
41
Oor 1989 Oor - de jaren tachtig
x
5
Oor 1991 Oor - de jaren 1971-1991
x
1
Aloha 1999 Aloha - de beste albums van de eeuw
x
31
Oor 1999 Oor - het laatste OORdeel Heren
x
31
Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
32
Mojo 2006 Mojo - How to buy Captain Beefheart
4
Mojo 2006 Mojo - reissues of the year 2006
12
Internet 2006 100 or more greatest albums (Paul Morley)
x
x
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1980s
x

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk