Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Kind of blue Miles Davis

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
17
JEX0107

link


Recensies

Nr Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

1 H 2002 / 1 Discografie Jo Didderen 5
2 A 2004 / 42 Albums Opnieuw Frans Elshout 5
3 M 2006 / 151 How to buy Miles Davi... Phil Alexander
4 R 2009 / 1 Albums Opnieuw Ruud Meijer 5
5 H 2009 / 3 Deeveedees Eric van Domburg Scipio 5
6 M 2009 / 193 Peter Blake



Genoemd in muzieklijstjes

Nr Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

1 Mojo 0 Mojo - Last night a record changed my life
x
2 NME 1985 NME - writers all time 100 albums
x
21
3 Oor 1987 Oor - eeuwlijst (1987)
x
2
4 NME 1993 NME - the 60's
x
46
5 Guardian 1997 Guardian - 100 best albums ever
x
14
6 Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
48
7 Oor 1999 Oor - het laatste OORdeel Instrumentaal
x
2
8 Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
9 Internet 2001 Top 50 jazz albums of the twentieth century (Fred Kaplan)
x
x
10 Mojo 2001 Mojo 1000 - The ultimate cd buyers guide to Jazz
x
11 Rolling st... 2002 Rolling stone - The readers' 100
61
12 Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
12
13 Jazz 2004 Jazz - de beste 100 cd's uit soul, world, blues & jazz 2004
1
14 Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
15 Boek 2005 1001 albums : Jaren 50
x
x
16 Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1950s
x
17 New nation 2005 New nation - top 100 albums by black artists
x
12
18 Boek 2005 Dylan Jones - iPod, therefore I am - 100 best jazz albums
x
1
19 Q 2005 Q - the ultimate music collection: Jazz
x
x
20 Observer 2006 Observer - 50 albums that changed music
x
12
21 GQ 2006 GQ - 100 coolest albums
96
22 Internet 2006 Jazz 100 - top 200 jazz cd's
x
1
23 Q 2006 Q - 100 greatest albums! - as voted by you
72
24 Music make... 2007 Musicmakers top 100 (115 musici)
x
4
25 Guardian 2007 Guardian - 1000 albums to hear before you die (2007)
26 Red. Muzie... 2007 40 albums Jazz/Rock/Blues (Hessel Veldman)
1 7
27 Red. Muzie... 2007 Beste plaat voor … de rest (Hessel Veldman)
1 1
28 Boek 2007 Penguin Guide to Jazz: Crown Albums List
x
x
29 Mojo 2007 Mojo - Big bang! : 100 records that changed the world
43
30 Oor 2007 Oor - top 100 aller tijden
x
2
31 Musicmaker 2007 Musicmaker top 100 (allen)
x
21
32 Jazzism 2008 Jazzism - de beste honderd van 2008
2
33 New Yorker 2008 New Yorker - 100 essential jazz albums
x
43
34 Boek 2008 Core collection (Penguin guide to jazz recordings, 9th ed.)
x
x
35 Uncut 2008 Uncut - the 30 best reissues
21
36 Uncut 2009 Uncut - 20 boxsets & compilations of 2009
13
37 NME 2010 NME - The 50 druggiest albums ever
x
7
38 Boek 2011 Mourits & Steinz: Miles Davis
x
39 Boek 2011 Mourits & Steinz: Joni Mitchell
x
40 Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
12
41 Uncut 2015 50 greatest New York albums (Uncut)
x
6
42 Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
14
43 Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time - Individual number ones

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk