Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Bringing it all back home Bob Dylan

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
17
JK57888

link


Recensies

Nr Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

1 H 2001 / 1 Discografie Hans Loeve 5
2 A 2003 / 41 Albums Opnieuw Jan van der Plas 4
3 M 2003 / 119 Filter Reissues John Harris 5
4 O 2009 / 4 Special Tom Engelshoven 5
5 M 2009 / 191 Robbie Krieger
6 M 2014 / 246 Phil Sutcliffe



Genoemd in muzieklijstjes

Nr Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

1 Mojo 0 Mojo - Last night a record changed my life
x
2 NME 1974 NME - writers all time 100
x
87
3 Boek 1977 The top 200 rock 'n' roll albums of all time (1977)
27
4 Boek 1979 Greil Marcus - Treasure island albums
x
5 Book of ro... 1981 The best of the album chartmakers by year - 1965
11
6 Rolling st... 1983 Rolling stone - Record guide (2nd ed., 1983)
x
x
7 NME 1985 NME - writers all time 100 albums
x
22
8 Boek 1987 The top 100 rock 'n' roll albums of all time (1987)
32
9 Oor 1987 Oor - eeuwlijst (1987)
x
1
10 Rolling st... 1992 Rolling stone - Illustrated history of rock and roll (1992)
x
x
11 NME 1993 NME - the 60's
x
18
12 NME 1993 NME - writers top 100 albums
x
48
13 Mojo 1995 Mojo - the 100 greatest albums ever made
x
57
14 Boek 1996 1001 record covers - 1960s (ed. Michael Ochs)
x
15 Oor 1996 Oor - 25 jaar in 1996 - Folk
x
1
16 Rolling st... 1997 Rolling stone - 200 albums
x
x
17 Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
91
18 Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
19 Rolling st... 2002 Rolling stone - The readers' 100
88
20 NME 2003 NME - 100 best albums
x
94
21 Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
31
22 Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
23 Boek 2005 1001 albums : Jaren 60
x
x
24 Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1960s
x
25 Observer 2006 Observer - 50 albums that changed music
x
8
26 Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
97
27 Mojo 2006 Mojo - top 40 Dylan albums: studio albums
4
28 Music make... 2007 Musicmakers top 100 (115 musici)
x
1
29 Oor 2007 Oor - top 100 aller tijden
x
2
30 Boek 2011 Mourits & Steinz: Randy Newman
x
31 Boek 2011 Mourits & Steinz: The Clash
x
32 Boek 2011 Meesterwerken Bob Dylan (samenstelling Bert van de Kamp - ABC Dylan 2011)
5
33 Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
31
34 Heaven 2013 Heaven - De 50 beste singer song writers
x
1
35 Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
39
36 Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time - Individual number ones

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk