Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Highway 61 revisited Bob Dylan

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
17
JK53283

link


Recensies

Nr Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

1 H 2001 / 1 Discografie Hans Loeve 5
2 A 2003 / 41 Albums Opnieuw Jan van der Plas 5
3 M 2003 / 119 Filter Reissues John Harris 5
4 O 2005 / 10 Play Voor beginnes Jan van der Plas
5 O 2009 / 4 Special Tom Engelshoven 5
6 H 2010 / 2 Luisteren &cetera Bertram Mourits & Pieter Steinz
7 M 2014 / 246 Phil Sutcliffe



Genoemd in muzieklijstjes

Nr Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

1 NME 1974 NME - writers all time 100
x
5
2 Boek 1977 The top 200 rock 'n' roll albums of all time (1977)
3
3 Boek 1979 Greil Marcus - Treasure island albums
x
4 Book of ro... 1981 The best of the album chartmakers by year - 1965
1
5 Rolling st... 1983 Rolling stone - Record guide (2nd ed., 1983)
x
x
6 NME 1985 NME - writers all time 100 albums
x
3
7 Boek 1987 The top 100 rock 'n' roll albums of all time (1987)
18
8 Oor 1987 Oor - eeuwlijst (1987)
x
2
9 Rolling st... 1992 Rolling stone - Illustrated history of rock and roll (1992)
x
x
10 NME 1993 NME - the 60's
x
5
11 NME 1993 NME - writers top 100 albums
x
14
12 Mojo 1995 Mojo - the 100 greatest albums ever made
x
5
13 Guardian 1997 Guardian - 100 best albums ever
x
11
14 Rolling st... 1997 Rolling stone - 200 albums
x
x
15 Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
26
16 Mojo 2001 Mojo 1000 - The ultimate cd buyers guide to Rock
x
17 Rolling st... 2002 Rolling stone - The readers' 100
48
18 Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
4
19 Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
20 Boek 2005 1001 albums : Jaren 60
x
x
21 Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1960s
x
22 Internet 2006 Wat is het allerbeste album? Top 100 (VPRO)
38
23 Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
7
24 Mojo 2006 Mojo - top 40 Dylan albums: studio albums
2
25 Q 2006 Q - 100 greatest albums! - as voted by you
45
26 Music make... 2007 Musicmakers top 100 (115 musici)
x
3
27 Oor 2007 Oor - top 100 aller tijden
x
1
28 Q 2007 Q - 21 albums that changed music
x
2
29 Boek 2009 Seizoenen van de tijdgeest - Lente 1966-1971
x
x
30 Boek 2010 Serie boeken 33third (reeds verschenen)
x
35
31 Boek 2011 Mourits & Steinz: Patti Smith
x
32 Boek 2011 Mourits & Steinz: Elvis Costello
x
33 Boek 2011 Meesterwerken Bob Dylan (samenstelling Bert van de Kamp - ABC Dylan 2011)
4
34 Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
4
35 Heaven 2013 Heaven - De 50 beste singer song writers
x
1
36 Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
9

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk