Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

The freewheelin' Bob Dylan Bob Dylan

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
17
JKX7448

link


Recensies

Nr Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

1 H 2001 / 1 Discografie Hans Loeve 3
2 A 2003 / 41 Albums Opnieuw Jan van der Plas 5
3 M 2003 / 119 Filter Reissues John Harris 4
4 O 2005 / 10 Play Voor beginnes Jan van der Plas
5 O 2009 / 4 Special Tom Engelshoven 4.5
6 M 2014 / 246 Phil Sutcliffe



Genoemd in muzieklijstjes

Nr Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

1 NME 1974 NME - writers all time 100
x
28
2 Book of ro... 1981 The best of the album chartmakers by year - 1963
3
3 Rolling st... 1983 Rolling stone - Record guide (2nd ed., 1983)
x
x
4 Boek 1996 1001 record covers - 1960s (ed. Michael Ochs)
x
5 Oor 1996 Oor - 25 jaar in 1996 - Singer-songwriters
x
1
6 Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
193
7 Mojo 2001 Mojo 1000 - The ultimate cd buyers guide to Folk
x
8 Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
97
9 Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
10 Boek 2005 1001 albums : Jaren 60
x
x
11 Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1960s
x
12 Mojo 2006 Mojo - top 40 Dylan albums: studio albums
6
13 Music make... 2007 Musicmakers top 100 (115 musici)
x
1
14 Mojo 2007 Mojo - Big bang! : 100 records that changed the world
4
15 Oor 2007 Oor - top 100 aller tijden
x
1
16 Boek 2011 Meesterwerken Bob Dylan (samenstelling Bert van de Kamp - ABC Dylan 2011)
3
17 Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
97
18 Boek 2014 Rock covers
x
19 Uncut 2015 50 greatest New York albums (Uncut)
x
9
20 Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
83
21 Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time - Individual number ones

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk