Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Liege & lief Fairport convention

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
19
JK112946

link


Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

H 2000 / 5 Discografie John van Tiel 4
H 2002 / 4 Reissues Pieter Wijnstekers 5
O 2002 / 14 Play Matthijs Linnemann
R 2007 / 4 Albums Opnieuw Harry de Jonge 4
O 2007 / 9 Jan van der Plas
M 2010 / 201 How to buy Fairport c... Mike Barnes
M 2012 / 223 Mojo - How to buy San... Colin Irwin



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Oor 1996 Oor - 25 jaar in 1996 - Folk
x
3
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
149
Mojo 2001 Mojo 1000 - The ultimate cd buyers guide to Folk
x
Oor 2004 Oor - 50 jaar Pop : 60 artiesten uit de jaren 60
x
37
Boek 2005 1001 albums : Jaren 60
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1960s
x
Observer 2006 Observer - 50 albums that changed music
x
45
Mojo 2006 Mojo - beyond folk
9
Internet 2006 100 greatest albums of all time (Paul Morley)
x
x
Music make... 2007 Musicmakers top 100 (115 musici)
x
1
Mojo 2007 Mojo - Big bang! : 100 records that changed the world
58
Uncut 2007 Uncut - The 30 best reissues of 2007
8
Mojo 2009 Mojo - The 50 greatest Island records
x
5
Mojo 2010 Mojo - How to buy Fairport convention
1
Mojo 2012 Mojo - How to buy Sandy Denny
1
Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
48
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1960s
x

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk