Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

The Kinks are the Village green preservation society Kinks

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
17
JK91663

link


Recensies

Nr Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

1 M 1998 / 57 Incoming Recensent onbekend
2 H 2002 / 3 Discografie Rob Kopp 4
3 A 2002 / 22 Albums Opnieuw Harry de Jonge 5
4 H 2004 / 5 Artikel August Hans den Boef
5 A 2004 / 48 Albums Opnieuw Harry de Jonge 4
6 M 2004 / 130 Filter Reissues Jon Savage 5
7 M 2005 / 140 How to buy the Kinks Jon Savage



Genoemd in muzieklijstjes

Nr Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

1 Rolling st... 1983 Rolling stone - Record guide (2nd ed., 1983)
x
x
2 Mojo 1995 Mojo - the 100 greatest albums ever made
x
91
3 Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
171
4 Mojo 2001 Mojo 1000 - The ultimate cd buyers guide to Rock
x
5 Q 2003 Q - 50 best British albums ever!
x
21
6 Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
255
7 Observer 2004 Observer - top 100 British albums
x
57
8 Observer 2004 Observer - Reissues of the year 2004
2
9 Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
10 Uncut 2004 Uncut - jaarlijst 2004 - Reissues
1
11 Boek 2005 1001 albums : Jaren 60
x
x
12 Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1960s
x
13 Q 2005 Q - the 40 greatest psychedelic albums of all time
x
7
14 Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
183
15 NME 2006 NME - 100 greatest British albums ever!
x
25
16 Boek 2010 Serie boeken 33third (reeds verschenen)
x
4
17 Boek 2011 Mourits & Steinz: Golden earring
x
18 Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
258
19 Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
37

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk