Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Rastaman vibration Bob Marley and the Wailers

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
17
JKX2827

link


Recensies

Nr Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

1 O 1976 / 9 Hoort zegt 't voort! Harry van Nieuwenhoven
2 H 2001 / 4 Discografie Eddie Aarts 4
3 O 2001 / 14 Play Pieter Franssen
4 A 2001 / 18 Albums Opnieuw Jan van der Plas 4
5 A 2003 / 33 Albums Opnieuw Jan van der Plas 4
6 O 2006 / 5 Jan van der Plas
7 M 2010 / 200 How to buy Bob Marley... David Katz



Genoemd in muzieklijstjes

Nr Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

1 NME 1976 NME - jaarlijst 1976
16
2 Oor 1976 Oor - jaarlijst 1976
2

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk