Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Band on the run Paul McCartney and Wings

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
17
JKX1925

link


Recensies

Nr Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

1 O 1973 / 25 Hoort zegt 't voort! Constant Meijers
2 H 1999 / 3 Discografie Rob van den Berg 5
3 M 1999 / 65 Filter Albums Chris Ingham
4 M 2004 / 122 How to buy Solo Beatl... John Harris
5 O 2008 / 12 Jan van der Plas
6 O 2010 / 11 Play Reissues Jan van der Plas
7 M 2010 / 205 Filter Reissues Ross Bennett 4



Genoemd in muzieklijstjes

Nr Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

1 NME 1974 NME - writers all time 100
x
56
2 Oor 1974 Oor - jaarlijst 1974
2
3 Boek 1979 Greil Marcus - Treasure island albums
x
4 Oor 1979 Oor - de jaren zeventig
x
1
5 Rolling st... 1983 Rolling stone - Record guide (2nd ed., 1983)
x
x
6 Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
500
7 Q 2000 Q - the 100 greatest British albums
x
75
8 Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
9 Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
30
10 Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
418
11 Observer 2004 Observer - top 100 British albums
x
89
12 Oor 2004 Oor - 50 jaar Pop : 70 artiesten uit de jaren 70
x
23
13 Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
14 Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
15 Oor 2006 Oor - 35-tal (jubileum Oor 1971-2006)
x
x
16 Guardian 2007 Guardian - 1000 albums to hear before you die (2007)
17 Humo 2007 Humo - jaarlijst 2007
1
18 NME 2010 NME - reissues of 2010
9
19 Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
418
20 Boek 2014 Rock covers
x

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk