Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Kaya Bob Marley and the Wailers

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
19
JKX2749

link


Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

O 1978 / 7 Elpee-oase Harry van Nieuwenhoven
H 2001 / 4 Discografie Eddie Aarts 3
A 2001 / 19 Albums Opnieuw Jan van der Plas 3
H 2013 / 4 Recensies Wereld Eddie Aarts 8
O 2013 / 6 Play Reissues Raymond Rotteveel
M 2013 / 18 Heruitgave van de wee... Peter de Koning 1
M 2013 / 235 Filter Reissues Andrew Perry 3



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
608
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
8

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk