Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Live! Bob Marley and the Wailers

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
19
JK107926

link


Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

O 1975 / 24 Hoort zegt 't voort! Harry van Nieuwenhoven
H 2001 / 4 Discografie Eddie Aarts 5
O 2001 / 14 Play Pieter Franssen
A 2001 / 18 Albums Opnieuw Jan van der Plas 5
M 2001 / 92 Filter Reissues Lloyd Bradley
O 2006 / 5 Jan van der Plas
H 2017 / 2 Artikel Eddie Aarts
L 2017 / 68 Vinyl van de Maand Robert Haagsma



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

NME 1975 NME - jaarlijst 1975
3
Oor 1975 Oor - jaarlijst 1975
1
Village vo... 1976 Village voice - Jaarlijst 1976
17
Oor 1976 Oor - jaarlijst 1976
1
Boek 1979 Greil Marcus - Treasure island albums
x
Rolling st... 1983 Rolling stone - Record guide (2nd ed., 1983)
x
x
Boek 1987 The top 100 rock 'n' roll albums of all time (1987)
36
VPRO 1994 VPRO - de plaat van de eeuw
x
94
Guardian 1997 Guardian - 100 best albums ever
x
79
Rolling st... 1997 Rolling stone - 200 albums
x
x
Mojo 1998 Mojo - best live albums of all time
x
x
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
259
Mojo 2001 Mojo 1000 - The ultimate cd buyers guide to Reggae
x
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
25
NME 2003 NME - ten great live albums
x
2
Internet 2006 Wat is het allerbeste album? Top 100 (VPRO)
62
Classic ro... 2006 Decades - the 200 greatest albums of the 70s : 1975
x
Music make... 2007 Musicmakers top 100 (115 musici)
x
1
Oor 2007 Oor - top 100 aller tijden
x
2
Boek 2011 Mourits & Steinz: Bob Marley
x
Humo 2015 Humo - Live albums
7
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1970s
x

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk