Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Band on the run Paul McCartney and Wings

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
18
JKX1925

link


Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

O 1973 / 25 Hoort zegt 't voort! Constant Meijers
H 1999 / 3 Discografie Rob van den Berg 5
M 1999 / 65 Filter Albums Chris Ingham
M 2004 / 122 How to buy Solo Beatl... John Harris
O 2008 / 12 Jan van der Plas
L 2010 / 6 Albums Opnieuw Robert Haagsma 5
O 2010 / 11 Play Reissues Jan van der Plas
M 2010 / 205 Filter Reissues Ross Bennett 4



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

NME 1974 NME - writers all time 100
x
56
Oor 1974 Oor - jaarlijst 1974
2
Boek 1979 Greil Marcus - Treasure island albums
x
Oor 1979 Oor - de jaren zeventig
x
1
Rolling st... 1983 Rolling stone - Record guide (2nd ed., 1983)
x
x
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
500
Q 2000 Q - the 100 greatest British albums
x
75
Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
30
Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
418
Observer 2004 Observer - top 100 British albums
x
89
Mojo 2004 Mojo - How to buy Solo Beatles
8
Oor 2004 Oor - 50 jaar Pop : 70 artiesten uit de jaren 70
x
23
Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
Oor 2006 Oor - 35-tal (jubileum Oor 1971-2006)
x
x
Guardian 2007 Guardian - 1000 albums to hear before you die (2007)
Humo 2007 Humo - jaarlijst 2007
1
NME 2010 NME - reissues of 2010
9
Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
418
Boek 2014 Rock covers
x
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1970s
x

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk