Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

McCartney Paul McCartney

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
18
JK57103

link


Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

H 1999 / 3 Discografie Rob van den Berg 3
M 2004 / 122 How to buy Solo Beatl... John Harris
M 2010 / 204 Mick Jones
O 2011 / 7 Play Reissues Jan van der Plas
L 2011 / 12 Albums Opnieuw Jaap van Eik 4
M 2011 / 212 Filter Reissues Mark Paytress 2



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Mojo 0 Mojo - Last night a record changed my life
x
Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
10
Mojo 2004 Mojo - How to buy Solo Beatles
1
Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
Boek 2014 Rock covers
x
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1970s
x

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk