Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Astral weeks Van Morrison

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
17
JKX3075

link


Recensies

Nr Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

1 H 2000 / 3 Discografie Leo Kramer 5
2 M 2002 / 107 How to buy Van Morris... Peter Paphides
3 O 2008 / 2 Jan van der Plas
4 M 2012 / 221 Will Self
5 M 2013 / 240 Colin Irwin
6 O 2015 / 12 Play Reissues Thomas Snoeijs
7 M 2015 / 265 Filter Reissues Peter Paphides 5
8 H 2016 / 2 Luisterparadijs Rock-... Koos Gijsman 10



Genoemd in muzieklijstjes

Nr Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

1 Mojo 0 Mojo - Last night a record changed my life
x
2 NME 1974 NME - writers all time 100
x
63
3 Boek 1977 The top 200 rock 'n' roll albums of all time (1977)
4
4 Boek 1979 Greil Marcus - Treasure island albums
x
5 Rolling st... 1983 Rolling stone - Record guide (2nd ed., 1983)
x
x
6 NME 1985 NME - writers all time 100 albums
x
2
7 Boek 1987 The top 100 rock 'n' roll albums of all time (1987)
9
8 Oor 1987 Oor - eeuwlijst (1987)
x
12
9 NME 1992 NME - 20 near-as-damn-it Perhaps initial efforts!
x
7
10 Rolling st... 1992 Rolling stone - Illustrated history of rock and roll (1992)
x
x
11 NME 1993 NME - the 60's
x
6
12 NME 1993 NME - writers top 100 albums
x
15
13 VPRO 1994 VPRO - de plaat van de eeuw
x
26
14 Mojo 1995 Mojo - the 100 greatest albums ever made
x
2
15 Guardian 1997 Guardian - 100 best albums ever
x
10
16 Rolling st... 1997 Rolling stone - 200 albums
x
x
17 Aloha 1999 Aloha - de beste albums van de eeuw
x
6
18 Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
15
19 Q 2000 Q - the 100 greatest British albums
x
6
20 Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
21 Aloha 2002 Aloha - classic albums top 40
x
38
22 Rolling st... 2002 Rolling stone - The readers' 100
84
23 NME 2003 NME - 100 best albums
x
83
24 Q 2003 Q - 50 best British albums ever!
x
11
25 Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
19
26 Observer 2004 Observer - top 100 British albums
x
4
27 Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
28 Boek 2005 1001 albums : Jaren 60
x
x
29 Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1960s
x
30 Classic ro... 2006 100 greatest British rock albums ever
x
66
31 Internet 2006 Wat is het allerbeste album? Top 100 (VPRO)
24
32 Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
3
33 Q 2006 Q - 100 greatest albums! - as voted by you
47
34 Music make... 2007 Musicmakers top 100 (115 musici)
x
1
35 Oor 2007 Oor - top 100 aller tijden
x
2
36 Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
19
37 NME 2014 NME - 101 albums to hear before you die
x
24
38 Lust for L... 2015 De tijdcasule top 50! (Lust for life)
x
43
39 Uncut 2015 Uncut - Reissues & comps 2015
13
40 Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
3
41 Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time - Individual number ones

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk