Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Moondance Van Morrison

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
18
JKX0344

link


Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

H 2000 / 3 Discografie Leo Kramer 5
M 2002 / 107 How to buy Van Morris... Peter Paphides
O 2008 / 2 Jan van der Plas
O 2013 / 12 Play Reissues Jan van der Plas
M 2013 / 240 Filter Reissues Richie Unterberger 4
M 2013 / 240 Mojo - How to buy Van... Colin Irwin
L 2014 / 37 Albums Opnieuw Jolien Eijsink 4



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

NME 1974 NME - writers all time 100
x
74
Boek 1977 The top 200 rock 'n' roll albums of all time (1977)
22
Boek 1979 Greil Marcus - Treasure island albums
x
Oor 1979 Oor - de jaren zeventig
x
2
Book of ro... 1981 The best of the album chartmakers by year - 1970
2
Rolling st... 1983 Rolling stone - Record guide (2nd ed., 1983)
x
x
Boek 1987 The top 100 rock 'n' roll albums of all time (1987)
52
Rolling st... 1992 Rolling stone - Illustrated history of rock and roll (1992)
x
x
NME 1993 NME - the 70's
x
17
Rolling st... 1997 Rolling stone - 200 albums
x
x
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
113
HP/De Tijd 2001 HP/De Tijd - vijftig jaar, honderd hits (Jan Donkers)
x
63
Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
Mojo 2002 Mojo - How to buy Van Morrison
x
Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
65
Observer 2004 Observer - top 100 British albums
x
67
Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
Internet 2006 Robert Christgau - Albums met A+
x
Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
78
Oor 2007 Oor - top 100 aller tijden
x
1
Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
66
Heaven 2013 Heaven - Jaarlijst 2013
1
Mojo 2013 Mojo - How to buy Van Morrison
3
Uncut 2013 Uncut - The best of 2013 Reissues
19
Boek 2014 Rock covers
x
Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
138
Boek 2016 Luisteren &cetera, Albums van Van Morrison
x
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1970s
x

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk