Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Veedon fleece Van Morrison

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
19
JKX5228

link


Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

O 1974 / 22 Hoort zegt 't voort! Hubert van Hoof
O 1989 / 18 Oase Bert van de Kamp
M 1997 / 45 Filter Albums Neil Spencer
H 2000 / 3 Discografie Leo Kramer 5
M 2002 / 107 How to buy Van Morris... Peter Paphides
H 2008 / 5 Blues/Jazz/Soul Roeland Smits 3.5
R 2008 / 7 Albums Opnieuw Harry de Jonge 5
O 2008 / 8 Play Reissues Jan van der Plas
M 2013 / 240 Mojo - How to buy Van... Colin Irwin



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

NME 1974 NME - jaarlijst 1974
34
Oor 1974 Oor - jaarlijst 1974
5
Boek 1979 Greil Marcus - Treasure island albums
x
Oor 1987 Oor - eeuwlijst (1987)
x
1
Oor 1991 Oor - de jaren 1971-1991
x
1
Algemeen D... 1999 Algemeen Dagblad - top 100 van de eeuw (David Kleijwegt)
x
44
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
475
Oor 1999 Oor - het laatste OORdeel Heren
x
34
Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
Mojo 2002 Mojo - How to buy Van Morrison
x
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
3
Oor 2004 Oor - 50 jaar Pop : 70 artiesten uit de jaren 70
x
26
Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
GQ 2006 GQ - 100 coolest albums
57
Mojo 2013 Mojo - How to buy Van Morrison
2
Heaven 2016 Heaven - Jaarlijst 2016 Grijstgedraaid in 2016
x
Boek 2016 Luisteren &cetera, Albums van Van Morrison
x

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk