Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

It takes a nation of millions to hold us back Public enemy

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
All music
18
JKX6175

link


Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

O 1988 / 13 Oase Marcel Wouter
M 2000 / 79 How to buy Old skool ... Rob Chapman
H 2005 / 6 Discografie Peter Schong 5
M 2011 / 207 Joan as Police woman
M 2014 / 49 Heruitgave van de wee... Jop Euwijk 1
O 2015 / 1 Play Reissues Alex van der Hulst
H 2015 / 2 Rock Eric van Domburg Scipio 10
L 2015 / 48 Albums Opnieuw Paul Gersen 5



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Mojo 0 Mojo - Last night a record changed my life
x
Village vo... 1988 Village voice - Jaarlijst 1988
1
Face 1988 Face - jaarlijst 1988
9
NME 1988 NME - jaarlijst 1988
1
Oor 1988 Oor - jaarlijst 1988
6
Q 1988 Q - dé albums van 1988
x
Rolling st... 1988 Rolling stone - Best of 1988 (critics)
4
Village vo... 1989 Village voice - De jaren 80
x
9
Oor 1989 Oor - de jaren tachtig
x
9
Oor 1991 Oor - de jaren 1971-1991
x
5
NME 1993 NME - the 80's
x
5
NME 1993 NME - writers top 100 albums
x
9
VPRO 1994 VPRO - de plaat van de eeuw
x
34
Boek 1995 Spin alternative record guide: top 100 alternative albums
x
2
Mojo 1995 Mojo - the 100 greatest albums ever made
x
76
Oor 1996 Oor - 25 jaar in 1996 - Rap/hiphop
x
6
Mixmag 1996 Mixmag - best dance albums of all-time
x
2
Guardian 1997 Guardian - 100 best albums ever
x
20
Rolling st... 1997 Rolling stone - 200 albums
x
x
Algemeen D... 1999 Algemeen Dagblad - top 100 van de eeuw (David Kleijwegt)
x
47
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
131
Oor 1999 Oor - het laatste OORdeel Heren
x
52
Mojo 2000 Mojo - How to buy Old skool hip hop
x
HP/De Tijd 2001 HP/De Tijd - sorry, Jan (Freya Zandstra)
x
x
Oor 2001 Oor - de essentiële 30
x
x
Q 2001 Q - we are 15 (the best albums of the last 15 years)
x
47
Pitchfork 2002 Pitchfork - The top 100 albums of the 1980s
x
9
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
11
Kerrang! 2003 Kerrang! - 50 most influental albums of all time
x
46
NME 2003 NME - 100 best albums
x
29
Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
48
Oor 2004 Oor - 50 jaar Pop : 80 artiesten uit de jaren 80
x
5
Oor 2004 Oor - top 100 allertijden
x
24
Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
Terrorizer 2004 Terrorizer - albums of the eighties
x
x
Boek 2005 1001 albums : Jaren 80
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1980s
x
New nation 2005 New nation - top 100 albums by black artists
x
3
Boek 2005 Dylan Jones - iPod, therefore I am - 25 hip-hop albums
x
4
Q 2005 Q - the ultimate music collection: Rap
x
x
Rolling st... 2005 Rolling stone - the Chris Rock 25 (greatest hip-hop albums of all time)
x
22
Internet 2006 Robert Christgau - Albums met A+
x
Internet 2006 Wat is het allerbeste album? Genomineerde titels (VPRO)
x
Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
80
Oor 2006 Oor - zonder Grandmaster Flash geen …
x
Internet 2006 100 greatest albums of all time (Paul Morley)
x
x
Q 2006 Q - 100 greatest albums! - as voted by you
91
Q 2006 Q - 40 best albums of the 80's
x
7
Boek 2007 The greatest 261 albums since punk and disco (Gary Mulholland)
x
x
Music make... 2007 Musicmakers top 100 (115 musici)
x
3
Guardian 2007 Guardian - 1000 albums to hear before you die (2007)
Mojo 2007 Mojo - 80 from the eighties
x
Oor 2007 Oor - top 100 aller tijden
x
14
Musicmaker 2007 Musicmaker top 100 (allen)
x
78
Boek 2009 Seizoenen van de tijdgeest - Lente 1989-1994
x
x
Boek 2010 Serie boeken 33third (reeds verschenen)
x
71
Oor 2011 Oor - de 40 albums van 40 jaar Oor
x
17
Q 2011 Q - 250 best albums of Q's lifetime
x
109
Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
48
Uncut 2015 50 greatest New York albums (Uncut)
x
35
Uncut 2015 Uncut - Reissues & comps 2015
19
Q 2016 Q - The greatest albums of the last years
x
x
Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
22
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1980s
x

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk