Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

The Kinks are the Village green preservation society Kinks

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
1968
JK91663



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

M 1998 / 57 Incoming Recensent onbekend
H 2002 / 3 Discografie Rob Kopp 4
A 2002 / 22 Albums Opnieuw Harry de Jong 5
H 2004 / 5 Artikel August Hans den Boef
A 2004 / 48 Albums Opnieuw Harry de Jong 4
M 2004 / 130 Filter Reissues Jon Savage 5
M 2005 / 140 How to buy the Kinks Jon Savage
O 2018 / 11 Play Reissues Jan van der Plas
L 2018 / 85 Albums Opnieuw Robert Haagsma 5
M 2018 / 300 Filter Reissues Pat Gilbert 5
H 2019 / 1 Luisterparadijs Rock-... Roeland Smits 4



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Rolling st... 1983 Rolling stone - Record guide (2nd ed., 1983)
x
x
Mojo 1995 Mojo - the 100 greatest albums ever made
x
91
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
171
Mojo 2001 Mojo 1000 - The ultimate cd buyers guide to Rock
x
Q 2003 Q - 50 best British albums ever!
x
21
Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
255
Observer 2004 Observer - top 100 British albums
x
57
Observer 2004 Observer - Reissues of the year 2004
2
Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
Uncut 2004 Uncut - jaarlijst 2004 - Reissues
1
Boek 2005 1001 albums : Jaren 60
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1960s
x
Mojo 2005 Mojo - How to buy the Kinks
2
Q 2005 Q - the 40 greatest psychedelic albums of all time
x
7
Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
183
NME 2006 NME - 100 greatest British albums ever!
x
25
Boek 2010 Serie boeken 33third (reeds verschenen)
x
4
Boek 2011 Mourits & Steinz: Golden earring
x
Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
258
Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
37
Boek 2016 Luisteren &cetera, Albums van the Kinks
x
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1960s
x
Classic ro... 2018 Classic rock - Top 25 reissues of 2018
7
Heaven 2018 Heaven - Jaarlijst 2018
1 x
Mojo 2018 Mojo - The best albums of 2018 : Reissues
14
Pitchfork 2018 Pitchfork - the 200 best albums of the 1960s
27
Uncut 2018 Uncut - Review of 2018 - Reissues
14
Uncut 2018 Ultimate record collection: the 1960s
x
Acclaimed ... 2019 Acclaimed music 3000 albums, april 2019
175

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk