Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

On the beach Neil Young

Jaar
Muzieklijstjes
1974



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

A2 2003 / 39 Albums Opnieuw Jan van der Plas 5
Moj 2003 / 116 Filter Reissues Jon Savage 5
Hea 2002 / 2 Discografie Louis Nouws 4
Hea 2003 / 5 Reissues Pieter Wijnstekers 4
Oor 1974 / 13 Hoort zegt 't voort! Constant Meijers
Moj 1994 / 12 Bringing it all back ... Ian McNabb
Oor 2003 / 16 Play Geert Henderickx
Moj 2013 / 241 How to buy Neil Young Ross Bennett
Hea 2016 / 5 Geert Henderickx



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

NME 1974 NME - jaarlijst 1974
6
Oor 1974 Oor - jaarlijst 1974
2
Boek 1996 1001 record covers - 1970s (ed. Michael Ochs)
x
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
361
Guardian 1999 Guardian - alternative top 100 albums ever
x
71
Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
14
Mojo 2004 Mojo - the 67 lost albums you must own!
x
x
Pitchfork 2004 Pitchfork - The top 100 albums of the 1970s
x
65
Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
GQ 2006 GQ - 100 coolest albums
54
Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
306
Music make... 2007 Musicmakers top 100 (115 musici)
x
1
Acclaimed ... 2008 Top albums of all time : editie 2008
483
Acclaimed ... 2009 Top albums of all time : editie 2009
427
Acclaimed ... 2010 Top albums of all time : editie 2010
469
NME 2010 NME - The 50 druggiest albums ever
x
33
Acclaimed ... 2013 Top albums of all time : editie 2013
451
Heaven 2013 Heaven - De 50 beste singer song writers
x
5
Mojo 2013 Mojo - How to buy Neil Young
4
Acclaimed ... 2014 Top albums of all time : editie 2014
430
NME 2014 NME - 101 albums to hear before you die
x
76
Uncut 2014 The 50 greatest Singer-songwriter albums
x
16
Boek 2014 Rock covers
x
Acclaimed ... 2015 Top albums of all time : editie 2015
465
Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
34
Acclaimed ... 2017 Top albums of all time : editie 2017
486
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1970s
x
Acclaimed ... 2019 Top albums of all time : editie 2019
480
Uncut 2019 Ultimate record collection: 1970-1974
x
Acclaimed ... 2020 Top albums of all time : editie 2020
515
Q 2020 Q - 354 albums to blow your mind
x
Rolling st... 2020 Rolling stone - Top 500 albums (2020 edition)
x
311

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk