Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Ram Paul and Linda McCartney

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
1971
JKX7450



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

O 1971 / 7 OORdeel Jaap Brouwer
H 1999 / 3 Discografie Rob van den Berg 3
M 2004 / 122 How to buy Solo Beatl... John Harris
O 2008 / 12 Jan van der Plas
O 2012 / 6 Play Reissues Jan van der Plas
L 2012 / 22 Albums Opnieuw Tjerk Lammers 5
M 2012 / 223 Filter Reissues Danny Eccleston 4



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
654
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
22
Mojo 2004 Mojo - How to buy Solo Beatles
4
Uncut 2012 Uncut - The 30 best reissues of 2012
20
Boek 2016 David Hepworth. 1971 - Never a dull moment
x
x
Boek 2018 Vinyl
x
Boek 2019 365 albums die je beluisterd moet hebben - Pop
1
Acclaimed ... 2019 Acclaimed music 3000 albums, april 2019
1253

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk