Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Station to station David Bowie

Jaar
Muzieklijstjes
1976



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

Oor 1976 / 2 Hoort zegt 't voort! Bert van de Kamp
Hea 2001 / 3 Discografie Louis Nouws 5
Oor 2007 / 1 Jan van der Plas
Lus 2010 / 5 Albums Opnieuw Chris van Oostrom 5
Hea 2010 / 6 Rock Eric van Domburg Scipio
Oor 2010 / 10 Play Reissues John Denekamp
Moj 2010 / 203 Filter Reissues David Buckley 4
Moj 2011 / 212 How to buy David Bowi... Mark Paytress



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
193
Internet 2006 100 greatest albums of all time (Paul Morley)
x
x
Internet 2006 Still file under popular music : 100 greatest albums of all time (Paul Morley)
x
x
Mojo 1995 Mojo - the 100 greatest albums ever made
x
21
NME 1985 NME - writers all time 100 albums
x
65
NME 2010 NME - The 50 druggiest albums ever
x
21
Observer 2004 Observer - top 100 British albums
x
80
Oor 1979 Oor - de jaren zeventig
x
1
Oor 1987 Oor - eeuwlijst (1987)
x
3
Oor 1999 Oor - het laatste OORdeel Heren
x
27
Oor 2007 Oor - top 100 aller tijden
x
1
Rolling st... 2002 Rolling stone - The 50 coolest records
x
x
Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
323
Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
324
Rolling st... 2020 Rolling stone - Top 500 albums (2020 edition)
x
52
Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
30
Acclaimed ... 2008 Top albums of all time : editie 2008
267
Acclaimed ... 2009 Top albums of all time : editie 2009
266
Acclaimed ... 2010 Top albums of all time : editie 2010
281
Acclaimed ... 2013 Top albums of all time : editie 2013
269
Acclaimed ... 2014 Top albums of all time : editie 2014
297
Acclaimed ... 2015 Top albums of all time : editie 2015
297
Acclaimed ... 2017 Top albums of all time : editie 2017
306
Acclaimed ... 2019 Top albums of all time : editie 2019
304
Acclaimed ... 2020 Top albums of all time : editie 2020
335
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
305
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
15
Classic ro... 0 Classic rock - The real 100 greatest of the 70's
5
Internet 2006 Robert Christgau - Albums met A
x
Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
Internet 2006 Wat is het allerbeste album? Top 100 (VPRO)
94
Mojo 2011 Mojo - How to buy David Bowie
4
Mojo 2009 Mojo - reissues of the year 2010
11
NME 1976 NME - jaarlijst 1976
2
NME 2010 NME - reissues of 2010
1
Oor 1976 Oor - jaarlijst 1976
6
Uncut 2010 Uncut - 30 best reissues of 2010
1
Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time - Individual number ones
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1970s
x
Uncut 2019 Ultimate record collection: 1975-1979
x
Uncut 2019 Ultimate record collection: 1975-1979 : Rarity in the UK
x
Village vo... 1976 Village voice - Jaarlijst 1976
13
Wah Wah 2008 Wah Wah - groeten van Rottumerplaat
1

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk