Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Aladdin sane David Bowie

Jaar
Muzieklijstjes
1973



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

Hea 2001 / 3 Discografie Louis Nouws 4
Oor 2003 / 12 Play Erik van den Berg
A2 2003 / 38 Albums Opnieuw Jan van der Plas 3
Moj 2011 / 212 How to buy David Bowi... Mark Paytress
Muz 2013 / 17 Heruitgave van de wee... Mark Ritsema 1
Lus 2013 / 31 Albums Opnieuw Martin Cuppens 3
Moj 2013 / 234 Filter Reissues David Buckley 5



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Oor 1973 Oor - jaarlijst 1973
3
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
367
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
10
Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
277
Observer 2004 Observer - top 100 British albums
x
64
Pitchfork 2004 Pitchfork - The top 100 albums of the 1970s
x
77
Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
Classic ro... 2006 Decades - the 200 greatest albums of the 70s : 1973
x
Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
116
Acclaimed ... 2008 Top albums of all time : editie 2008
471
Acclaimed ... 2009 Top albums of all time : editie 2009
424
Acclaimed ... 2010 Top albums of all time : editie 2010
455
Mojo 2011 Mojo - How to buy David Bowie
5
Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
279
Acclaimed ... 2013 Top albums of all time : editie 2013
438
Uncut 2013 Uncut - The best of 2013 Reissues
27
Acclaimed ... 2014 Top albums of all time : editie 2014
459
Boek 2014 Rock covers
x
Boek 2014 Mourits&Steinz 80/90s: Nick Cave (invloed)
x
Acclaimed ... 2015 Top albums of all time : editie 2015
448
Acclaimed ... 2017 Top albums of all time : editie 2017
502
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1970s
x
Acclaimed ... 2019 Top albums of all time : editie 2019
499
Uncut 2019 Ultimate record collection: 1970-1974
x
Acclaimed ... 2020 Top albums of all time : editie 2020
569

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk