Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Stage : live David Bowie

Jaar
Muzieklijstjes
1978



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

Oor 1978 / 20 Elpee-oase Paul Evers
Hea 2001 / 3 Discografie Louis Nouws 4
Oor 2005 / 3 Play Roger Teeling
Alo 2005 / 4 Albums Opnieuw Jan van der Plas 3
Moj 2005 / 137 Filter Reissues David Buckley 4
Oor 2006 / 1 Play Reissues Jan van der Plas
Rev 2006 / 1 Albums Opnieuw Frans Elshout 3
Oor 2007 / 1 Jan van der Plas



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Oor 1978 Oor - jaarlijst 1978
4
Q 1997 Q - Diamonds and dogs
4 x
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
16
Boek 2011 Mourits & Steinz: Pink floyd
x
Lust for L... 2021 Lust for Life - De 50 beste live-albums aller tijden
40

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk