Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Arthur, or the decline and fall of the British empire Kinks

Jaar
Titelnummer
Muzieklijstjes
1969
JK91664



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

M 1998 / 57 Incoming Recensent onbekend
H 2002 / 3 Discografie Rob Kopp 4
A 2002 / 22 Albums Nieuw Harry de Jong
M 2005 / 140 How to buy the Kinks Jon Savage
O 2019 / 10 Play Reissues Jan van der Plas
L 2019 / 95 Vinyl van de Maand Robert Haagsma
H 2020 / 1 Luisterparadijs Rock-... Ed Muitjens 4.5



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Mojo 2003 Mojo - a different drum : top 50 eccentric albums
x
8
Boek 2005 1001 albums : Jaren 60
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1960s
x
Mojo 2005 Mojo - How to buy the Kinks
4
Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
51
Boek 2016 Luisteren &cetera, Albums van the Kinks
x
Boek 2016 Luisteren &cetera, Wat te beluisteren na Tommy
x
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1960s
x
Pitchfork 2018 Pitchfork - the 200 best albums of the 1960s
186
Uncut 2018 Ultimate record collection: the 1960s
x
Classic ro... 2019 Classic rock - The reissues of the year 2019
Uncut 2019 Uncut - Review of 2019 - Reissues
15
Acclaimed ... 2019 Acclaimed music 3000 albums, april 2019
820

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk