Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Bitches brew Miles Davis

Jaar
Muzieklijstjes
1970



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

Hea 2002 / 1 Discografie Jo Didderen 4
Moj 2002 / 100 How to buy The reader... Recensent onbekend
Lus 2010 / 5 Albums Opnieuw Ruud Meijer 5
Moj 2010 / 202 Filter Reissues Jeff Tamarkin 5
Hea 2011 / 4 Luisteren &cetera Bertram Mourits & Pieter Steinz
Moj 2015 / 261 Filter Reissues Extra Ian Harrison 4



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Book of ro... 1981 The best of the album chartmakers by year - 1970
7
Mojo 1995 Mojo - the 100 greatest albums ever made
x
82
Oor 1996 Oor - 25 jaar in 1996 - Fusion
x
1
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
253
Guardian 1999 Guardian - alternative top 100 albums ever
x
89
Oor 1999 Oor - het laatste OORdeel Instrumentaal
x
2
Mojo 2002 Mojo - How to buy The readers' choice!
x
Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
94
Oor 2004 Oor - 50 jaar Pop : 60 artiesten uit de jaren 60
x
15
Oor 2004 Oor - top 100 allertijden
x
44
Pitchfork 2004 Pitchfork - The top 100 albums of the 1970s
x
18
Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
179
Internet 2006 Jazz 100 - top 200 jazz cd's
x
14
Music make... 2007 Musicmakers top 100 (115 musici)
x
1
Boek 2007 Electric jazz (jazz voor dummies)
x
x
Red. Muzie... 2007 Onbetwiste bandleiders (samengesteld door John Boeijen)
1 6
Oor 2007 Oor - top 100 aller tijden
x
1
Acclaimed ... 2008 Top albums of all time : editie 2008
91
New Yorker 2008 New Yorker - 100 essential jazz albums
x
45
Boek 2008 Jazz covers (Taschen)
x
Acclaimed ... 2009 Top albums of all time : editie 2009
90
Mojo 2009 Mojo - reissues of the year 2010
5
Acclaimed ... 2010 Top albums of all time : editie 2010
88
Boek 2010 Serie boeken 33third (reeds verschenen)
x
110
Uncut 2010 Uncut - 30 best reissues of 2010
13
Boek 2011 Mourits & Steinz: Miles Davis
x
Boek 2011 Mourits & Steinz: Joni Mitchell
x
Boek 2011 Mourits & Steinz: Sly and the family Stone
x
Boek 2011 Mourits & Steinz: Fela Kuti
x
Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
95
Acclaimed ... 2013 Top albums of all time : editie 2013
84
Acclaimed ... 2014 Top albums of all time : editie 2014
91
Boek 2014 Mourits&Steinz 80/90s: Byrne & Eno (invloed)
x
Acclaimed ... 2015 Top albums of all time : editie 2015
92
Uncut 2016 Uncut - 200 greatest albums of all time
x
119
Boek 2016 Luisteren &cetera, Wat te beluisteren na Electric ladyland
x
Acclaimed ... 2017 Top albums of all time : editie 2017
84
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1970s
x
Boek 2018 Vinyl
x
Acclaimed ... 2019 Top albums of all time : editie 2019
82
Uncut 2019 Ultimate record collection: 1970-1974
x
Acclaimed ... 2020 Top albums of all time : editie 2020
80
Rolling st... 2020 Rolling stone - Top 500 albums (2020 edition)
x
87

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk