Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Avocet Bert Jansch

Jaar
Muzieklijstjes
1978



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

Hea 2001 / 2 Discografie Frits Barth 5
Hea 2004 / 1 De 2e kans Frits Barth 4
A2 2004 / 45 Albums Opnieuw Jaap van Eik 3
Moj 2009 / 188 How to buy Bert Jansc... Colin Irwin
Lus 2016 / 59 Albums Opnieuw Harry de Jonge 4
Moj 2016 / 268 Filter Reissues Andy Fyfe
Lus 2019 / 95 Albums Opnieuw Peter Bruyn 4
Moj 2019 / 313 Filter Reissues James Mcnair 4



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Mojo 2009 Mojo - How to buy Bert Jansch
10
Record col... 2016 Record collector - Jaarlijst 2016 - Reissues
Uncut 2016 Uncut - The best of 2016 Best reissues
4
Uncut 2019 Ultimate record collection: 1975-1979
x
Wire 2016 Wire - records of the year 2010 - Reissues
11

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk