Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Natty dread Bob Marley and the Wailers

Jaar
Muzieklijstjes
1974



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

Oor 1975 / 5 Hoort zegt 't voort! Harry van Nieuwenhoven
Hea 2001 / 4 Discografie Eddie Aarts 4
Oor 2001 / 14 Play Pieter Franssen
A2 2001 / 18 Albums Opnieuw Jan van der Plas 5
Oor 2006 / 5 Jan van der Plas
Moj 2010 / 200 How to buy Bob Marley... David Katz
Hea 2011 / 2 Luisteren &cetera Bertram Mourits & Pieter Steinz



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Village vo... 1975 Village voice - Jaarlijst 1975
8
NME 1975 NME - jaarlijst 1975
2
Oor 1975 Oor - jaarlijst 1975
9
Oor 1979 Oor - de jaren zeventig
x
1
Oor 1987 Oor - eeuwlijst (1987)
x
2
Rolling st... 1992 Rolling stone - Illustrated history of rock and roll (1992)
x
x
NME 1993 NME - writers top 100 albums
x
78
Guardian 1997 Guardian - 100 best albums ever
x
31
Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
255
Oor 1999 Oor - het laatste OORdeel Heren
x
4
Internet 2001 Albums genoemd door Elvis Costello
x
Mojo 2001 Mojo 1000 - The ultimate cd buyers guide to Reggae
x
Oor 2001 Oor - de essentiële 30
x
x
Rolling st... 2003 Rolling stone - The 500 greatest albums of all time
x
182
Rolling st... 2004 Rolling stone - Record guide (2004) - 5-star albums
x
x
Boek 2005 1001 albums : Jaren 70
x
x
Boek 2005 1001 albums you must hear before you die : 1970s
x
New nation 2005 New nation - top 100 albums by black artists
x
35
Internet 2006 Robert Christgau - Albums met A
x
Internet 2006 Fast 'n' bulbous - albums met een 10 of 10-
x
71
Oor 2007 Oor - top 100 aller tijden
x
1
Acclaimed ... 2008 Top albums of all time : editie 2008
110
Acclaimed ... 2009 Top albums of all time : editie 2009
113
Acclaimed ... 2010 Top albums of all time : editie 2010
117
Mojo 2010 Mojo - How to buy Bob Marley & the Wailers
7
Oor 2011 Oor - de 40 albums van 40 jaar Oor
x
28
Boek 2011 Mourits & Steinz: Bob Marley
x
Boek 2011 Mourits & Steinz: The Clash
x
Rolling st... 2012 Rolling stone - Top 500 albums (2012 edition)
x
181
Acclaimed ... 2013 Top albums of all time : editie 2013
118
Acclaimed ... 2014 Top albums of all time : editie 2014
134
Acclaimed ... 2015 Top albums of all time : editie 2015
165
Acclaimed ... 2017 Top albums of all time : editie 2017
168
Uncut 2017 Uncut - Ultimate record collection, 1970s
x
Acclaimed ... 2019 Top albums of all time : editie 2019
162
Uncut 2019 Ultimate record collection: 1970-1974
x
Acclaimed ... 2020 Top albums of all time : editie 2020
191

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk