Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Ram Paul and Linda McCartney

Jaar
Muzieklijstjes
1971



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

Oor 1971 / 7 OORdeel Jaap Brouwer
Hea 1999 / 3 Discografie Rob van den Berg 3
Moj 2004 / 122 How to buy Solo Beatl... John Harris
Oor 2008 / 12 Jan van der Plas
Oor 2012 / 6 Play Reissues Jan van der Plas
Lus 2012 / 22 Albums Opnieuw Tjerk Lammers 5
Moj 2012 / 223 Filter Reissues Danny Eccleston 4
Moj 2020 / 315 How to buy Paul McCar... Tom Doyle



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Boek 1999 Colin Larkin - All-time top 1000 albums (2e ed.)
654
Boek 2002 Albumdossier 1969-2002 (aantal weken in de top-albumlijst)
22
Mojo 2004 Mojo - How to buy Solo Beatles
4
Acclaimed ... 2008 Top albums of all time : editie 2008
1388
Acclaimed ... 2009 Top albums of all time : editie 2009
1152
Acclaimed ... 2010 Top albums of all time : editie 2010
1221
Uncut 2012 Uncut - The 30 best reissues of 2012
20
Acclaimed ... 2013 Top albums of all time : editie 2013
1197
Acclaimed ... 2014 Top albums of all time : editie 2014
1377
Acclaimed ... 2015 Top albums of all time : editie 2015
1201
Boek 2016 David Hepworth. 1971 - Never a dull moment
x
x
Acclaimed ... 2017 Top albums of all time : editie 2017
1239
Boek 2018 Vinyl
x
Acclaimed ... 2019 Top albums of all time : editie 2019
1253
Boek 2019 365 albums die je beluisterd moet hebben - Pop
1
Uncut 2019 Ultimate record collection: 1970-1974
x
Acclaimed ... 2020 Top albums of all time : editie 2020
1194
Mojo 2020 Mojo - How to buy Paul McCartney
1
Rolling st... 2020 Rolling stone - Top 500 albums (2020 edition)
x
450
Spin 2021 Spin - The 50 best albums of 1971
13

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk