Register op Muzieklijstjes

Alle jaarlijstjes die er toe doen, in één register

Wavelength Van Morrison

Jaar
Muzieklijstjes
1978



Recensies

Ts^ Jaar/Nr^ Rubriek^ Recensent^ Waardering^

Hea 2000 / 3 Discografie Leo Kramer 4
Moj 2008 / 171 Filter Reissues Mat Snow 4
Hea 2008 / 3 Blues/Jazz/Soul Roeland Smits 3.5
Q 1997 / 130 Re-Releases Dave Henderson 2
Oor 1978 / 21 Elpee-oase Hubert van Hoof
Oor 1989 / 18 Oase Bert van de Kamp
Moj 1997 / 45 Filter Albums Neil Spencer
Q 2009 / 276 How to buy Van Morris... Peter Kane



Genoemd in muzieklijstjes

Bron^ Jaar^ Muzieklijstjes^ Canon^ AK Pos gPos

Oor 1978 Oor - jaarlijst 1978
4
Boek 1996 1001 record covers - 1970s (ed. Michael Ochs)
x
Q 2009 Q - How to buy Van Morrison
2

Zoeken

Artiest
Album
Recensent
Album met sterren
Album x keer genoemd
Album op jaar
Tijdschrift opvragen
Combineer lijsten
Combineer lijsten tot eigen canon

Bekijk recensenten
Zoek ahv genre of kenmerk